B&B Fabrics B.V.


Brugstraat 9 5258 HT Berlicum
+31 73 503 2480 Klik om te bellen

Over B&B Fabrics B.V.

B&B Fabrics is een familiebedrijf dat al vier generaties actief is in de textielhandel. Het bedrijf in de huidige vorm werd precies 25 jaar geleden opgericht. Als eenmanszaak begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt voor interieurstoffen.

B&B Fabrics heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot echte textiel converter. Dit houdt in dat we alle dessins in onze eigen designstudio ontwikkelen en daarna het hele productieproces coordineren. We doen dit door goed samen te werken met betrouwbare leveranciers en partners. 
Drie tot vier keer per jaren brengen wij een nieuwe collectie uit; een Spring-Summer collectie, een Winter-Christmas collectie en daarnaast een of twee Midseason collecties. De gehele collectie wordt ontwikkeld in onze eigen designstudio. Onze ontwerpers werken volgens de laatste trends, maar zijn ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van klassieke dessins. We staan dus garant voor unieke dessins en een veelzijdige collectie! 

Doordat we de gehele collectie uit voorraad kunnen leveren, zijn bestellingen vaak binnen 48 uur onderweg naar onze klanten.

Collectie

Baby/kinderstoffen
Decoratiestoffen
Fournituren
Gordijnen

Onze locatie

B&B Fabrics B.V.


Brugstraat 9 5258 HT Berlicum
+31 73 503 2480 Klik om te bellen