Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Sleeweg 23
    6598 DE Heijen
  • 06-1809734
  • Website

Tisa's Boudoir Naailessen

Naailessen en patroontekenen voor beginners en gevorderden.

Alles wat je bedenkt kun je maken! Wil je zelf kleding, fantasykostuums of cosplaykostuums leren ontwerpen en maken? Dan hoef je niet verder te zoeken. Ik geef naailessen waarin je kunt leren hoe je het patroon van een kledingontwerp of kostuum tekent en hoe je daar vervolgens een goed passend en mooi afgewerkt kledingstuk van maakt.

Patroontekenen
Patroontekenen op maat klinkt misschien ingewikkeld, maar het valt reuze mee. Met de juiste begeleiding en een duidelijke beschrijving lukt het iedereen. Heb je tijdens de naailessen eenmaal een patroon op maat getekend, dan kun je daarmee vrijwel alles maken wat je wilt. Je hoeft nooit meer op zoek naar “dat ene zo moeilijk te vinden patroon”. Je tekent het gewoon zelf door je basispatroon aan te passen.

Naaitechnieken
Naast het tekenen en aanpassen van je eigen patronen komen tijdens de les allerlei naaitechnieken aan bod. Ook leer je problemen met je naaimachine oplossen. Je krijg les in je eigen tempo en op je eigen niveau. De groep waarin je naailessen krijgt is klein, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen.

Voor wie?
De lessen zijn geschikt voor volwassenen en tieners vanaf 14 jaar.
Zowel beginners als gevorderden zijn welkom.
Ik zorg voor koffie en thee.

Naailes Gennep
De lessen vinden plaats op een gezellige locatie in Heijen, gemeente Gennep.


Foto's van Tisa's Boudoir NaailessenDeze stoffenwinkel in het kort

Collectie

  • Naailessen

Reparaties aan huis:

Nee