Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Meent 124
    3011 JS Rotterdam
  • 010-4129919
  • Website

Van Doorn naaimachines

Van Doorn naaimachines al 50 Jaar voor fournituren en naaimachines !

Van Doorn naaimachines is een Rotterdams familie bedrijf momenteel zijn wij gevestigd in het centrum van Rotterdam en hebben wij ook een mooi en uitgebreide website waar u informatie kunt vinden maar ook produkten kunt bestellen.

Wij zijn officieel dealer van diverse grote merken naaimachines zoals : Bernina , Bernette , Brother ,  Elna ,Janome & Lewenstein. Onze medewerkers in de winkel kunnen u alles vertellen over de verschillende machines en wilt u een nieuwe machine kopen dan adviseren zij u graag. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om vooraf een (vrijblijvnede) demonstratie van de machine(s) van uw keuze te zien.

Uw oude machine kunt u natuurlijk ook bij ons inruilen !

Behalve naaimachines zijn wij ook gespecialiseerd in naai-fournituren, u kunt bij ons terecht voor alle fournituren, maar ook met a uw vragen en ook dan zullen wij u graag adviseren.  Kom eens langs en bekijkt u onze mooie en bijzondere knopen kollektie.

Workshop , op onze website kunt u zien dat er bij ons ook regelmatig workshops worden gehouden, zo zorgen we er bijvoorbeeld met de workshop overlock voor dat iedereen kan leren wat allemaal mogelijk is met haar overlockmachine.


Foto's van Van Doorn naaimachinesVan Doorn naaimachines in het kort

Collectie

  • Fournituren
  • naaimachines

Reparaties aan huis:

Ja