Beauty VoF


Tussenkoelen 1 9753 KX Haren Gn
06 30746623 Klik om te bellen

Over Beauty VoF

Beauty VoF's Assortiment:

Wij verkopen online vlieselines, tussenvoeringen en persmaterialen zoals perskussens, nadenrollen en perskussens op bok. Ook hebben wij fournituren zoals garen van Amann Group Mettler en Alterfil, ritsen van het welbekende merk YKK en sluitingen van PRYM. Verder verkopen wij kleermakersgereedschappen bijvoorbeeld stofscharen, naalden voor de hand van Clover en Bohin en voor de naaimachine van Schmetz. Spelden zijn er in verschillende diktes en lengtes van de merken Clover en PRYM, tornmessen, knoopsgatbeitels, profi en semi-profi rokzoommeters van JKOS en ga zo maar door.

Ben je op zoek naar een goede vlieseline? Bij ons vind je de echte vlieseline van het merk Vlieseline en professionele tussenvoeringen zoals paardenhaar, plakdoek of manteldoek en natuurlijk Bruidslaminaat! Ook in ons vlieseline assortiment zijn volumevlies of fiberfill en verschillende soorten voor tassen en machinaal borduren. Een totaalassortiment tussenvoering...

Advies

En heb je moeite met kiezen? Het kiezen van de juiste tussenvoering is geen exacte wetenschap. Daarom vindt je op onze website vind je een Vlieseline Keuze Hulp die je als leidraad gebruiken kunt. Ook staat bij elke tussenvoering en vlieseline in de shop een infosheet. Je vindt daar informatie zoals opstrijkmethode, wasvoorschrift en waar deze vlieseline voor en van gemaakt is.

Je kunt ook contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies. Advies is heel belangrijk in onze business. Vooral op het gebied van vlieseline waar je snel verdwaalt in het uitgebreide assortiment.

Over Beauty VoF

Ons bedrijf bestaat al sinds 1999 waar we met zijn drieën nog steeds met veel plezier in werken. Henny is onze orderpicker en inpakker, Corry doet de boekhouding en de social media en Annette is het aanspreekpunt voor de klant en zij doet ook de orderafhandeling en inkopen.

Wij versturen alles wat wij verkopen en je kunt bij ons in Haren (gn) ook afhalen. Dat doen we meestal via de pakket kast op de oprit. Heel handig want je kunt langskomen wanneer het je uitkomt!

Je vindt onze shop op beautyvof.nl en op onze website beautyvof.com staat heel veel info over onze producten en de keuze van vlieseline. Ook zetten wij daar ons nieuws op. Veelal zijn het aanbiedingen maar natuurlijk ook nieuwe producten en nieuwe blog artikelen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief via onze website en je weet als eerste wat er voor nieuws en aanbiedingen zijn!

Kleermakers-Kwalteit voor ModeMakers met Ambitie

Foto's

Gebruik kwaliteitsproducten voor het beste resultaat!

Collectie

Fournituren
Vlieseline

Team

Onze locatie

Beauty VoF


Tussenkoelen 1 9753 KX Haren Gn
06 30746623 Klik om te bellen