Creatief Atelier het Speldenkussen


Noorderplein 109 7811 MG Emmen
0591 531 002 Klik om te bellen

Uitstekende service
Shop in onze winkel of online
Complete handwerkwinkel

Over Creatief Atelier het Speldenkussen

Creatief Atelier Het Speldenkussen is een betoverende plek voor liefhebbers van handwerk en creativiteit in Emmen. Gelegen in het hart van de stad, bieden wij een inspirerende en gezellige omgeving waar je je creatieve vaardigheden kunt ontwikkelen en je passie voor handwerken kunt uiten.

Bij Creatief Atelier Het Speldenkussen geloven we in de kracht van creativiteit om vreugde, ontspanning en voldoening te brengen. Of je nu een ervaren handwerker bent of net begint, ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te begeleiden en te inspireren op je creatieve reis.

Onze winkel biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige garens, stoffen, patronen en benodigdheden voor haken, breien, quilten en andere handwerktechnieken. Van de nieuwste trends tot tijdloze klassiekers, we hebben voor elk project en elke smaak iets passends.

Naast onze winkel organiseren we ook workshops en cursussen voor zowel beginners als gevorderden. Hier kun je nieuwe technieken leren, je vaardigheden verbeteren en je creatieve horizon verbreden. Onze workshops zijn een geweldige gelegenheid om gelijkgestemde mensen te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen.

Bij Creatief Atelier Het Speldenkussen hechten we veel waarde aan persoonlijke service en klanttevredenheid. Ons team staat altijd klaar om je te adviseren, je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste materialen en tools voor je projecten.

Kom langs bij Creatief Atelier Het Speldenkussen en laat je betoveren door de wereld van handwerk en creativiteit. Ontdek nieuwe technieken, laat je inspireren door prachtige materialen en beleef plezier aan het creëren van unieke en persoonlijke stukken. Samen maken we van je creatieve dromen werkelijkheid.

Bij Creatief Atelier Het Speldenkussen streven we ernaar om zowel in onze fysieke winkel als op onze webshop een uitgebreide selectie van handwerkmaterialen en benodigdheden aan te bieden. We begrijpen dat niet iedereen in de gelegenheid is om persoonlijk naar onze winkel te komen, dus met onze webshop willen we iedereen de mogelijkheid bieden om vanuit huis te winkelen en hun favoriete producten te bestellen.

In onze combinatie van winkel en webshop streven we ernaar om een naadloze winkelervaring te bieden, waarbij de klant op beide platforms dezelfde kwaliteit, service en producten kan verwachten. Of je nu onze fysieke winkel bezoekt of online winkelt, je hebt toegang tot ons volledige assortiment en kunt profiteren van dezelfde deskundige begeleiding en ondersteuning van ons team.

Neem de tijd voor je creativiteit

Foto's

Ingang winkel
Modestoffen bij creatief atelier het speldenkussen
Patchwork stoffen bij creatief atelier het speldenkussen
garens bij creatief atelier het speldenkussen

Collectie

Baby/kinderstoffen
Damesstoffen
Fournituren
Garens voor haken en breien
Quiltstoffen

Onze locatie

Logo Creatief Atelier het Speldenkussen

Creatief Atelier het Speldenkussen

Creatief Atelier het Speldenkussen


Noorderplein 109 7811 MG Emmen
0591 531 002 Klik om te bellen