creatief atelier het speldenkussen


Barnflair Oost 18 9561 PA Ter Apel

De gezelligste handwerkwinkel van Noord Nederland
Ruime keuze uit modestoffen en patchworkstoffen
Vakkundig advies

Over creatief atelier het speldenkussen

Welkom bij Creatief Atelier Het Speldenkussen, de gezelligste handwerkwinkel van Noord-Nederland! Of je nu op zoek bent naar prachtige stoffen voor je volgende modeproject, hoogwaardige garens voor haken en breien, of de juiste fournituren om je creaties perfect af te maken, bij ons ben je aan het juiste adres.

In onze sfeervolle winkel vind je een breed assortiment aan modestoffen, garens, fournituren en alles wat je nodig hebt voor patchwork en quilten. We zijn trots op de kwaliteit en diversiteit van onze producten, en ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van precies wat je zoekt.

Naast onze fysieke winkel, waar je kunt genieten van persoonlijk advies en een gemoedelijke sfeer, hebben we ook een uitgebreide online shop. Zo kun je op elk moment en vanaf elke locatie de materialen bestellen die je nodig hebt.

Maar Het Speldenkussen is meer dan alleen een winkel. We bieden ook deskundig advies en organiseren regelmatig inspirerende workshops. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde handwerkster, onze workshops zijn de perfecte gelegenheid om nieuwe technieken te leren, je vaardigheden te verbeteren en gelijkgestemden te ontmoeten.

Kom langs bij Creatief Atelier Het Speldenkussen en ontdek zelf waarom we de gezelligste handwerkwinkel van Noord-Nederland zijn. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in Ter Apel!