Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen


Weverssingel 10 3811 GJ Amersfoort

Over Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen

Jan Sikkes is al 85 jaar een begrip met 10 filialen in Nederland. Friese nuchterheid met een frisse kijk op mode en wonen. Exclusieve stoffen voor een verrassende prijs.

Of je nu je eigen kleding wilt maken, een hangmat wilt spannen, gordijnen wilt maken of je meubels wilt opknappen: bij Jan Sikkes zit je gegarandeerd goed. Wie je ook bent en welke stof voor welke gelegenheid je ook zoekt.

Geen zin om zelf gordijnen te maken? Kom naar een van onze winkels en maak gebruik van onze gordijn maak service. Wij verkopen gordijnen in diverse uitvoeringen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor vouwgordijnen en wavegordijnen. Ons deskundig personeel staat klaar om je te adviseren.

Laat je verrassen door de grootste collectie modestoffen, gordijnstoffen, vitrages, meubelstoffen, buitenstoffen en fournituren en kom langs bij een van onze tien vestigingen.

Ons aanbod wordt wekelijks ververst. Dus er is altijd iets voor jou bij!

Iedere maand presenteren wij in onze filialen een superaanbieding, waarin we een aantal leuke artikelen voor een leuk prijsje aanbieden. Kijk op onze website welke superaanbieding we op dit moment hebben

Collectie

Baby/kinderstoffen
Bruidsstoffen
Damesstoffen
Decoratiestoffen
Fournituren
Gordijnen
Herenstoffen
Meubelstoffen, Gordijnmaakservice, Bootkussens
Quiltstoffen

Onze locatie

Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen


Weverssingel 10 3811 GJ Amersfoort