Martin Stoffen


Herman Costerstraat 240 2571 PJ Den Haag
070-7110377 Klik om te bellen

Over Martin Stoffen

Voor de mooiste stoffen kom je naar ''Martin Stoffen'' op de Haagse Markt !

Adres: Herman Costerstraat in Den Haag
Kraamnummer 239/240
T. 070-7110377

of laat U inspireren in onze online stoffenwinkel, U kunt er 24 uur per dag terecht voor een kijkje en laat U verrassen met onze ruime collectie stoffen.

Beschrijving:

Stoffen voor Bruidsjurken, Bruidsmeisjesjurken, Bruiloften, Decoratie, Galajurken, Kaftans, Kinderkleding, Kussens, Dames en Herenkleding, Sari's, Katoen, Tijgerprints, Broderie, Kant, Satijn, Zijde, Terlenka,Legerprints, Fluweel, M'lfa Jelleba's, Kaftans, en Takchita's

Colofon:

Martin stoffen is sinds 1971 verweven met de stoffen branche. Martin en Wil van Dalen en dochters verkopen al jaren stoffen op de stoffenkraam gelegen aan de Herman Costerstraat in Den Haag met een ruim assortiment stoffen vanuit de hele wereld.
De prachtige stoffen worden vaak gebruikt voor Bruidsjurken, Bruidsmeisjesjurken, Bruiloften, Decoratie, Galajurken, Kaftans, Kinderkleding, Kussens, Damens en Herenkleding, Sjaals, en natuurlijk zijn er in ons assortiment ook bijpassende accessoires te vinden.

Met een scherp oog voor detail staat Martin stoffen garant voor hoogwaardige kwalitieit, elegantie, comfort en innovatie deze vormen de basis van onze bedrijfsfilosie. Inmiddels is een van de schoonzonen in het familiebedrijf toegetreden om het team te versterken met een verantwoordelijke functie op de stoffenkraam, zodat Martin en Wil Van Dalen zich meer bezig kunnen gaan houden met het bezoeken van stoffenbeurzen over de hele wereld om op de hoogte te blijven van de nieuwste internationale kleurentrends en modestoffen.

Dankzij hun inzet en deskundigheid hebben zij voor U een uitgebreid assortiment stoffen waarin wij dan ook voor ieder wat wils hebben, en natuurlijk voor een betaalbare prijs.

Omdat de grootse markt van Europa bezig is deze in een nieuw jasje te steken hebben Martin en Wil van Dalen onlangs met hun dochter besloten om een online stoffenwinkel te openen. Deze zal medio maart 2014 operationeel zijn, Hun dochter zal zich gaan bezig houden met het inrichten van de stoffenwinkel online en het optimaliseren van de klantbeleving in de webwinkel.
Ook het begeleiden van bestaande en nieuwe klanten bij het bestellen van stoffen online behoort tot haar dagelijkse werkzaamheden. Verder zal zij zich nog gaan bezig houden met de online marketing en social media waarin in ze al ruime ervaring heeft als CEO met haar schoonmaakorganisatie , en natuurlijk het up to date houden van de online stoffenwinkel.
Laat U inspireren in onze online stoffenwinkel, U kunt er 24 uur per dag terecht voor een kijkje en laat U verrassen met onze ruime collectie stoffen.

Foto's

Martin stoffen Online

Collectie

Baby/kinderstoffen
Bruidsstoffen
Damesstoffen
Decoratiestoffen
Exclusieve Stoffen
Fournituren
Gordijnen
Herenstoffen

Onze locatie

Martin Stoffen


Herman Costerstraat 240 2571 PJ Den Haag
070-7110377 Klik om te bellen