nienke | bijtje


Wagenstraat 27 3581 WR Utrecht
0302310513 Klik om te bellen

Over nienke | bijtje

nienke | bijtje stoffenwinkel Utrecht

Welkom in de mooiste stoffenwinkel van Utrecht! 

Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod modestoffen en couturestoffen. Met inmiddels tientallen jaren ervaring in de stoffen hebben wij bij nienke | bijtje  een prachtige collectie voor jullie samengesteld. In onze stoffencollectie vind je viscose, katoen popeline, katoen tricot, zijde in veel verschillende wevingen, kant van klassiek tot modern, thule, rib, tencel en nog veel meer.

Je slaagt bij ons voor de merken Meet Milk, Mind the Maker, C.Pauli Nature, A la Ville (uit de La maison Victor) en Atelier Brunette! 

Verder hebben we een zeer uitgebreide collectie zijde en bijzonder kant. Onze stoffen zijn van hoge kwaliteit en afkomstig uit o.a. Frankrijk, Spanje en Italie. Ga je zelf je trouwjurk maken? Bij ons slaag je zeker voor de mooiste bruidsstoffen.

Wij adviseren je heel graag over de juiste stof voor je nieuwste naaiproject. Kom langs in onze mooie stoffenwinkel in Utrecht en laat je inspireren door de nieuwste modestoffen en tijdloze klassiekers.

Je kunt bij ons ook online stof kopen. Wij hebben een kleine selectie voor jullie op onze website gezet. Wij zijn van mening dat het natuurlijk het fijnste is om stoffen te voelen en kleuren in het echt te bekijken, maar we snappen ook dat voor sommigen van jullie online winkelen echt een uitkomst is. Zeker ook nu we te maken hebben met Corona. 

Heb je een mooie stof gezien op onze socials maar kun je deze niet in onze nienke | bijtje online stoffenshop vinden? Je mag ons altijd bellen of een mailtje sturen, we helpen je graag verder.

In onze grote winkel in de Wagenstraat is het fijn winkelen ook in deze Coronatijd. We kunnen voldoende afstand houden en dragen in onze winkel mondkapjes. Wij vragen ook of u als klant dit wilt doen.

liefs

team nienke | bijtje

PS Volg ons voor veel inspiratie op @nienkebijtjefabrics en @nienkebijtje

Foto's

nienke | bijtje stoffenwinkel

Collectie

Baby/kinderstoffen
Bruidsstoffen
Damesstoffen
Decoratiestoffen
Kant
Quiltstoffen
Zijde stoffen

Onze locatie

nienke | bijtje


Wagenstraat 27 3581 WR Utrecht
0302310513 Klik om te bellen