Van Doorn naaimachines


De Schelp 8 9351 NV Leek
06-12851498 Klik om te bellen

Over Van Doorn naaimachines

Van Doorn naaimachines al 50 Jaar alles voor naaimachines !

Van Doorn naaimachines is een familie bedrijf momenteel zijn wij gevestigd in Leek en hebben wij ook een mooi en uitgebreide website waar u informatie kunt vinden maar ook produkten kunt bestellen.

Wij zijn officieel dealer van diverse grote merken naaimachines zoals : Bernina , Bernette , Brother ,  Elna ,Janome & Lewenstein. Onze medewerkers in de winkel kunnen u alles vertellen over de verschillende machines en wilt u een nieuwe machine kopen dan adviseren zij u graag. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om vooraf een (vrijblijvnede) demonstratie van de machine(s) van uw keuze te zien.

Uw oude machine kunt u natuurlijk ook bij ons inruilen ! Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie voor alle merken naaimachines. 

Sinds 2019 zijn wij verhuisd naar Leek in de gemeente Westerkwartier vanuit Rotterdam waar wij vele jaren een mooi bedrijf hebben opgebouwd, als dank voor het vertrouwen kan een ieder uit de regio Rotterdam in geval van onderhoud of reparatie contact met ons opnemen, wij komen uw naaimachine ophalen en brengen deze dan na reparatie weer terug. 

Foto's

Inkijkje in onze winkel

Van Doorn naaimachines in het kort

Collectie

Naaimachine onderhoud
Naaimachines

Reparaties aan huis

Ja

Onze locatie

Van Doorn naaimachines


De Schelp 8 9351 NV Leek
06-12851498 Klik om te bellen