Terug

Hebt U ook lint waaraan een medaille gehangen kan worden?

Roeivereniging Salland

Wat wij nodig hebben als prijs voor winnaars een roeiwedstrijd:

 

lint (ongeveer 3 cm breed) in de kleuren van de Nederlandse vlag en idem dito in de kleuren van de Duitse vlag. Het is nl voor een wedstrijd die over Duits en Nederlands roeiwater gaat (Overijsselse Vecht).

We hebben daar een medaille voor, die komt te hangen aan een lint: half Nederl., half Duitse vlag. We zoeken dus lint aan een stuk, een behoorlijk aantal meters. Iemand gaat deze 2 linten voor iedere medaille apart aan elkaar naaien op een speciale manier. Een beetje ingewikkeld dus, maar dit is wat we nodig hebben. We hopen op een positief antwoord, s.v.p. aan:

Tineke Rozema voor Roeivereniging Salland te Gramsbergen.


2 Antwoorden

Antwoord van Oeteljee

Beste,

Wij leveren diverse soorten lint. Voor juiste afstemming en eventueel ook het verder verwerken van het lint kunt u contact met ons opnemen via info@oeteljee.nl zodat wij eventueel gegevens kunnen uitwisselen.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Geachte mevrouw Tineke Rozema Op textiel-info zag ik dat u op zoek was naar lint. Wij kunnen het lint van de Nederlandse vlag in diverse breedtes leveren. Wat betreft het Duitse lint, dit hebben wij niet op voorraad, maar kunnen wel kijken wat we voor u kunnen betekenen. Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Lia Kamminga